Webbplatsen använder kakor (cookies). Kakor är små textfiler som webbläsaren sparar på din apparat när du besöker webbplatsen. Med hjälp av kakor gör vi det lättare för dig att använda webbplatsen och kan lägga till olika funktioner.

Med hjälp av kakorna övervakar vi bland annat tjänstens besökarantal samt får information om vilka sidor, webbläsare och operativsystem besökarna använt. Även användarens IP- och webbadress sparas med hjälp av kakorna. Denna information hjälper oss att förstå hur webbplatsen används och hur vi kan utveckla den. Med hjälp av kakorna gör vi det dessutom möjligt att dela webbplatsens innehåll i sociala medier. För dessa funktioner använder vi tredje parters tjänster, såsom Matomo, Snoobi, Twitter och Facebook, som kan installera kakor på webbplatsen.

Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Du kan begränsa användningen av kakor eller blockera dem när som helst i din webbläsares inställningar. Om du väljer att avaktivera kakor kan det emellertid påverka användarupplevelsen eller göra att webbplatsen inte nödvändigtvis fungerar som den ska.